20+ Tips om er duur uit te zien met een budget

Tips om er duur uit te zien met een budget

Laten we eerlijk zijn – veel dingen in het leven draaien om uiterlijkheden en doen alsof tot je het maakt. Maar wat doe je als je gewoon niet het geld hebt om te doen alsof je rijk bent? Geloof het of niet, maar er zijn gewoon stijltrucs die je kunt gebruiken om eruit te zien alsof je bakken met geld hebt. Volg deze hacks om er rijk uit te zien… voor weinig geld!

Capsule Garderobe

Een capsule garderobe is een verzameling basiskleding, met alle benodigdheden die je nodig hebt. Alles in je capsule wardrobe moet bij elkaar passen en je moet ervoor zorgen dat er iets is voor alle soorten gelegenheden.

Capsule Garderobe

Met een solide capsule garderobe kun je gewoon iets uit je kast pakken en wegwezen – zodat je er geweldig uitziet, zelfs als je je gehaast hebt om aan te kleden. Een typische capsule wardrobe bestaat uit basics, flatterende silhouetten, neutrale kleuren en klassieke stijlen.

Blazers

Een blazer kan klasse en verfijning toevoegen aan vrijwel elke outfit. Shopping director Tiffany Yannetta van de modewebsite legt uit: “Het kopen van een goede blazer is belangrijk omdat het zo’n makkelijke manier is om een outfit op te waarderen. De bovenste helft van je lichaam is wat mensen het meest zien – meer dan je broek of je schoenen.”

Blazers

Dus als je een vergadering hebt en er professioneel uit wilt zien, maar je kunt maar één nieuw kledingstuk kopen, ga dan voor een blazer in plaats van een broek of hakken.

Puntschoenen

Als je kijkt naar schoenstijlen voor vrouwen in verschillende leeftijdsgroepen, zul je waarschijnlijk zien dat schoenen met ronde tenen meestal door meisjes worden gedragen, terwijl schoenen met puntige tenen favoriet zijn bij vrouwen.

Puntschoenen

Als je niet van puntschoenen houdt, kun je altijd kiezen voor amandelschoenen, die het midden houden tussen puntig en rond. Dan heb je die rijke dameslook, maar zonder dat je voeten langgerekt worden, als je je daar zorgen over maakt.

Statement Oorbellen

Als je op één sieraad vertrouwt om je look samen te stellen, laat het dan oorbellen zijn, want dat is wat mensen zullen zien als ze naar je gezicht kijken.

Statement Oorbellen

Gouden oorbellen passen bij elke look, zijn tijdloos, geven iemands uiterlijk meer glans en zijn flatterend voor de meeste mensen – vooral als ze klein of middelgroot zijn. Als je geen fan bent van hoepeloorbellen, kun je ook oorbellen laten vallen die glamour toevoegen aan een anders zo-zo getup.