20+ Tips på Hur Man Ser Dyr Ut Med En Budget

20+ Tips på Hur Man Ser Dyr Ut Med En Budget

Låt oss vara ärliga – många saker i livet handlar om skenet och att fejka tills man lyckas. Men vad gör man när man helt enkelt inte har råd att fejka att man ser rik ut? Tro det eller ej, men det finns helt enkelt stilknep som man kan använda för att se ut som om man har massor av pengar. Följ dessa knep för att se rik ut … billigt!

Kapselgarderob

En kapselgarderob är en samling baskläder med allt det viktigaste du behöver. Allt i din kapselgarderob ska matcha, och du bör se till att det finns något för alla typer av tillfällen.

Kapselgarderob

Med en gedigen kapselgarderob kan du bara ta fram något ur garderoben och gå – och se till att du ser bra ut, även när du har bråttom att klä på dig. En typisk kapselgarderob består av basplagg, smickrande silhuetter, neutrala färger och klassiska stilar.

>

Blazers

En kavaj kan tillföra klass och sofistikering till i stort sett vilken outfit som helst. Tiffany Yannetta, shoppingchef på en modewebbplats, förklarar: “Det är viktigt att köpa en bra kavaj eftersom det är ett så enkelt sätt att lyfta en outfit. Den övre halvan av din kropp är det som folk ser mest – mer än dina byxor eller dina skor.”

Blazers

Så om du har ett möte och vill se professionell ut men bara har råd att köpa ett nytt plagg, välj en kavaj i stället för byxor eller klackar.

Spetsiga skor

Om du tittar på skomodeller för kvinnor i olika åldersgrupper kommer du förmodligen att märka att skor med rund tå tenderar att bäras av flickor, medan skor med spetsig tå föredras av kvinnor.

Spetsiga skor

Om du inte är så förtjust i spetsiga skor kan du alltid välja en mandelformad sko, som är ett mellanting mellan spetsig och rund. Det garanterar att du får den rika damens look, men utan att förlänga dina fötter, om det är något du är orolig för.

Statement-örhängen

Om du ska förlita dig på ett smycke för att få ihop din look ska det vara örhängen, eftersom det är vad folk kommer att se när de tittar på ditt ansikte.

Statement-örhängen

Örhängen i guld passar till alla looker, är tidlösa, ger en snygg look och är smickrande för de flesta – särskilt om de är små eller medelstora. Om du inte gillar örhängen med ringar kan droppörhängen också ge glamour till en annars ganska tråkig outfit.